Mesoesthetic

Wij zijn partner met Aesthetic Solutions en werken met de lijn van Mesoesthetic. Aesthetic Solutions is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van de Mesoestetic Pharma group. Deze is reeds 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging– én depigmentatie producten. De lijn van Mesoesthetic is ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic. Mesoestetic producten zijn verkrijgbaar in onze online webshop.

 • Mesopretch Sunprotection

  Een exclusieve combinatie van fysieke en/of chemische + biologische filters geeft de huid een complete bescherming tegen UVA en UVB straling. Maar ook tegen oxidatie veroorzaakt door infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV). Antiaging, Collageen, Hyaluronzuur en Vitamine E Zonbescherming

 • Mesoestetic Collagen 360

  Anti-aging producten. Collageen kun je niet van buitenaf in de huid brengen maar je kunt wel de collageen aanmaak stimuleren. Dit doet het collageen in de producten van Mesoestetic en zorgt ervoor dat de kwaliteit goed blijft.

 • Mesoestetic Ultimate White

  Voor de pigmentproblemen. Mesoestetic Ultimate W+ bevat het meso white complex. Dit is een exclusieve samenstelling van actieve bestanddelen die ervoor zorgen dat de synthese van melanine (pigment) verhinderd wordt tijdens de verschillende stappen van migratie.

 • Mesoestetic Stem Cell

  Beschermende anti-aging werkstoffen om de huidcellen te herstellen in diverse huidlagen. Mesoestetic gebruikt plantaardige stamcellen in de producten afkomstig uit de Zwitserse appel. Deze komen voort uit de biotechnologie en bevatten een rijke concentratie aan werkstoffen. Verschillende studies tonen aan dat deze vele goede eigenschappen bezitten. Ze beschermen en reactiveren onze eigen huid-stamcellen waardoor ze ons bindweefsel versterken en de kwaliteit en textuur van de huid beter maken. Ze hebben een sterke anti-aging werking en maken de huid gladder en steviger.

 • Mesoestetic Acne producten

  Unieke combinatie van actieve werkstoffen die samenwerken op verschillende niveau's. Het m.acne complex bevat o.a. salicylzuur, amandelzuur, sodium lepargilate en shikimic acid. Het zuivert de poriën, vermindert de aanmaak van talg, vermindert roodheid en controleert de acne bacterie.