Laserontharing

Effectief en 100% pijnloos

Bent u klaar met haartjes op ongewenste plekken? Bent u scheren, harsen, epileren en alle andere methodes helemaal zat? Huidkliniek Puur zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontharen met hun geavanceerde lasertechnieken en met de meest verfijnde apparatuur.

Huidkliniek Puur is de specialist op het gebied van effectief en pijnloos ontharen. Wij werken als één van de weinigen met de nieuwste laser, de Soprano titanium. De Soprano Titanium combineert de drie meest effectieve golflengtes in één handstuk. Dit betekend dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld. Hierdoor is de Soprano Titanium de meest effectieve en veiligste ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is.

Naast het feit dat het zeer effectief is, is het ook nog eens 100% pijnloos!
De Soprano Titanium bevat namelijk een speciale ICE Plus koelsysteem, speciaal ontworpen om gedurende de gehele behandeling uw huid koel te houden.

Of u nu een lichte, donkere of een zongebruinde huid heeft, met de Soprano Titanium is ontharen geen enkel probleem. Huidkliniek Puur helpt u met de Soprano Titanium veilig en comfortabel van uw ongewenste haargroei af. 

De Alma Soprano Titanium is een baanbrekend nieuw ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort.