Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Dermapen behandelingen/ Microneedling  

Met de dermapen maken we microperforaties in het gezicht, hierdoor herstelt de huid en word de aanmaak van collageen aangewakkerd. Er wordt een nieuw laagje huid aangemaakt door versnelde celdeling. Met de dermapen kunnen we acne, pigment, littekens, rasaces, grove poriën en fijne lijntjes verminderen.

Voor de eerste microneedling plannen we een intakegesprek, waar we een persoonlijk behandelplan instellen. We raden de kuurbehandeling aan voor optimaal resultaat.

Microdermabrasie  

Microdermabrasie is een techniek om de dode huidcellen in de opperhuid te verwijderen door middel van een diamant peeling. Niet alleen worden de dode huidcellen verwijdert ook worden de porien gereinigd, het gezicht oogt jonger en de aanmaak van collageen wordt verhoogd.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij littekens, een vette huid, acne, pigmentvlekken, rokershuid en rimpels. Microdermabrasie geeft het beste resultaat na kuurbehandelingen, maar al na één behandeling is het resultaat te zien. De huid is gezonder en elastischer. We stellen bij het intakegesprek een behandelplan

Elektrische epilatie

Huidkliniek Puur doet ook aan elektrische epilatie, wij brengen hier twee euro per minuut in rekening.

Acne behandelingen (chemische peelings)

We onderscheiden twee soorten acnebehandelingen, het verwijderen van onzuiverheden en behandelingen met peelings. Vaak is combinatie van beide het meest effectief, een kuurbehandeling. We voeren vele chemische peelings uit, wat het beste voor uw huid is. 

Wij adviseren om langs te komen voor een gratis intake gesprek, zodat we u aan de hand van een huidanalyse het beste advies kunnen geven. De acne behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde huidtherapeute.